Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

Visuel brand-identitet

Går jeres markedsføring og kommunikation i stå, fordi der mangler en grafisk linje?

Vi skaber markante identiteter, som giver jer en solid platform for jeres kommunikationsindsats.

Den visuelle identitet er afgørende for din virksomheds eller organisations succes. Det sætter en linje for, hvordan brugeren skal forstå jeres brand, og hvordan I ønsker at skilte jeres værdier.

Visuelle identiteter er mere end logo, farver og skrifttype. Ved at bruge de visuelle elementer i den visuelle identitet som et system, kan de overføre betydning fra et område af din virksomhed eller fra et produkt til et andet. Hvis du har flere produkter, hjælper det forbrugerne til hurtigt at genkende hvert produkts oprindelse ved at skabe visuelle signaler gennem farver eller symboler.

Det kan være en stor beslutning at få udviklet en ny visuel identitet. Det ved vi alt om. Det kan også være svært at finde det helt rigtige bureau til opgaven. For det handler både om faglighed og mavefornemmelse.

Logo

En central del af en visuel identitet er logoet. Og de fleste har indset, at enkelhed er nøglen. Netop den velkendte røde tråd i dit udtryk og kommunikation er altafgørende. Vi designer jeres logo gennem jeres DNA.

Farver

Farverne er det, som har allerstørst betydning for din identitet, fordi det er det, forbrugerne har lettest ved at huske og kæde sammen med et brand. Jeres identitet skal ikke bygges ud fra tilfældighed, men ud fra jeres DNA.

Brandguide

Vi kan udarbejde en designguide med retningslinjer for, hvordan den visuelle identitet foldes ud i praksis. Udtryk jeres design med en rettesnor for, hvordan I skal anvende den visuelle identitet.

Hasan

Designer og projektst.

Få hjælp til at skabe en stærk visuel identitet, som opbygges med tanke på, hvem I er, hvad I står for, og ikke mindst hvad forbrugerne vil komme til at huske.

Når vi designer visuelle identiteter, prøver vi ikke at skabe en ny og moderne identitet, men vi skaber den ud fra kernen i jeres DNA og får hele jeres virksomhed til at omfavne denne identitet med stolthed.

Det hjælper vi med

01

Logodesign

02

Designguide

03

Ikoner

04

Grafisk design

05

Kampagnedesign

 Visuel identitet. Visuel identitet. Visuel identitet. Visuel identitet.
med en rød tråd med en rød tråd med en rød tråd med en rød tråd