Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

Sokkeposten

Nyt PrestaShop site og 360 graders digital marketing

Når det ikke er nok, bare at have en fed webshop.

Gå til website
Kunde
Sokkeposten
Branche
Tøj
Platform
PrestaShop

Sokkeposten har øget trafik, konvertering og online omsætning gennem en omni-channel strategi. Sokkeposten, der primært sælger sokker og bambusprodukter, har i løbet af blot få måneder hævet salget drastisk som følge af en ny webshop, der er designet og udviklet af Bullmade. Ikke nok med webshoppen har vi hos Bullmade også stået for søgemaskineoptimering, Google Ads og Facebook-annonceringen for Sokkeposten.

Formålet med den digitale omstilling, fra en lille netbutik til en stor sokke-pusher, var at styrke salget online, i en i forvejen meget presset branche. Sammen med Sokkeposten lagde vi en online markedsføringsstrategi, da webshop-projektet blev søsat. Det resulterede i en organisk trafikstigning på 238% set over en 6-måneders periode. Derudover er omsætningen steget 879%, og den primære omsætning kommer i dag fra det organiske lige efterfulgt af PPC-annoncer.

01
Webshop
02
Design
03
Udvikling
04
Integrationer
05
SEO & Google Ads
06
Facebook Ads

Webshop i ny højde

Vi har hjulpet Sokkeposten med en bred vifte af digitale discipliner, hvor det første var et redesign af webshoppen.

Webshoppen er bygget i PrestaShop, hvor vi har skræddersyet designet. Indsatsen er blevet rigtig effektiv, fordi vi samtidig har arbejdet på søgemaskineoptimering for Sokkeposten.

Efter designfasen har vi stået for udviklingen, hvor vi har lagt stor vægt på teknisk SEO. Alle PageSpeed indikatorer er blevet grønne, og vi har optimeret CLS til under 0.25.

Besøg Sokkeposten

På bare få måneder har vi vækstet den organiske trafik med over 238%.

/

Fra produkt til betaling