Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

NovaSolar

Konverteringsoptimering og ny webshop platform

Vækst, vækst, vækst.

Gå til website
Kunde
NovaSolar A/S
Branche
Energi
Platform
PrestaShop

NovaSolar A/S er en familieejet varmepumpe-virksomhed, der i årevis har solgt, monteret og installeret varmepumper til danskerne. NovaSolar fører et bredt udvalg af luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper fra Panasonic, Mitsubishi, Daikin og Wilfa.

Siden 2019 har Bullmade været fast samarbejdspartner for NovaSolar, hvor vi har designet, udviklet og optimeret novasolar.dk. I starten af 2022 fik Bullmade til opgave at stå for al NovaSolar's markedsføring, hvor NovaSolar i dag er vækstet med over 300% på trafik, omsætning og leads. Bullmade står for Google Ads, Bing Ads, Facebook Ads og SEO for NovaSolar.

01
Design
02
Udvikling
03
SEO
04
Google Ads
05
Bing Ads
06
Facebook Ads

Fra Smartweb til PrestaShop

NovaSolar stod med en gammel Smartweb webshop, der var kørt i grøften, og et design, som ikke passede ind i NovaSolar’s ambitionerne. Derfor fik Bullmade til opgave at redesigne NovaSolar's webshop og indføre virksomhedens digitale ambitioner med en sprød og lækker webshop, konverteringsoptimeret og klar til store markedsføringsbudgetter.

Besøg webshoppen