Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

Tvangsauktionshuset

UI design til frontend og backend samt markup i HTML

UI design til front- og backend.

Gå til website
Kunde
Tvangsauktionshuset
Branche
SaaS
Platform
Custom ASP

På tvangsauktionshuset.dk finder du en oversigt over tvangsauktioner over fast ejendom i Danmark. Alle tvangsauktioner, der er offentliggjort i Statstidende, finder du under den enkelte retskreds. Tvangsauktionshuset ønskede at gøre op med uoverskuelige oversigter og gøre det nemt at finde alle tvangsauktioner i Danmark, samtidigt med at advokater selv kunne få lov til at oprette og administrere tvangsauktioner.

Bullmade fik til opgave at designe hele platformen, både frontend, men også backend administrationen til advokater. Designet blev efterfølgende overleveret i HTML markup med Bootstrap 5 og Sass. Derudover blev alt kerne-JS implementeret.

01
Design
02
HTML markup
03
Designguide
04
Javascript

UI design til hele platformen

Udover at frontenden skulle designes, skulle der også laves design til administrationen for advokater. Det skulle være nemt at oprette en ny sag og redigere i en eksisterende.


Man skulle have overblik over ens sager og det skulle være muligt at starte live-auktioner. Alle disse ønsker fik vi inkorporeret i designet sammen med holdet bag Tvangsauktionshuset.

Se hjemmesiden