Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

Rigtig Kaffe

All-around design, udvikling, branding, strategi og søgemaskineoptimering

All-round fullservice bureau.

Gå til website
Kunde
Rigtig Kaffe A/S
Branche
Fødevarer
Platform
PrestaShop

Rigtig Kaffe A/S er Danmarks største webshop med salg af espressomaskiner og kaffe. Rigtig Kaffe har siden 2009 været danskernes førende kaffebutik med et bredt udvalg af alt indenfor kaffe. På webshoppen finder du populære brands som Jura, Siemens, Gaggia, Nivona og mange flere.

Bullmade har været fast partner for Rigtig Kaffe i flere år, hvor webshoppen i 2020 fik en stor omvæltning med et helt nyt design og ny platform. Bullmade stod for redesign, implementering af design og fornyelse af alle integrationer, herunder integration til eksterne ERP systemer. Bullmade har siden 2020 stået for SEO-indsatsen hos Rigtig Kaffe, hvor over halvdelen af trafikken i dag kommer organisk. Rigtig Kaffe har satset stort på SEO, som har givet pote, da de i dag er førende inden for alle termer relateret til kaffe. Bullmade har også hjulpet med det grafiske udtryk for Rigtig Kaffe, stået for at designe illustrationer af Mr. Barista samt at designe kaffeplakater.

01
Design
02
Udvikling
03
SEO
04
Ikoner
05
Klubsystem
06
Integrationer
07
Plakater

Komplet relancering af brandet

Med den nye webshop fik Rigtig Kaffe samtidigt også en komplet relancering af brandet. Mr. Barista blev introduceret, og der blev udarbejdet en ny identitet i samarbejde med Aidgency.

Besøg webshoppen

Kaffeshop til kaffeunivers

Rigtig Kaffe skulle ikke bare være en kaffe-webshop. Rigtig Kaffe skulle være et kaffeunivers, hvor man kunne finde alt om kaffe, maskiner og alt, der havde en relation til kaffe.


Derfor udviklede vi blandt andet Rigtig Kaffe's content univers. Det inkluderer Kaffeordbogen, Kaffe FAQ'en og Kaffebloggen. Tre elementer, der i dag genererer over 15% af trafikken til Rigtig Kaffe.

Læs kaffeordbogen

Rigtig Kaffe's SEO rejse

SEO handler i bund og grund om at rangere på søgeord - og helst på side 1. Det skal selvfølgelig ikke være hvilke som helst ord, men søgeord, der er relevante. Ud fra vores vores søgeordsanalyse havde vi, sammen med Rigtig Kaffe, lagt fundamentet for vores SEO-strategi samt vores SEO-bullseye, så vi havde et klart mål at gå efter.

Rigtig Kaffe’s SEO-rejse startede d. 1 april, hvor udgangspunktet for organiske søgeord på Google havde en total sum på 8,267 - heraf var 1,180 på side 1. Knap 6 måneder senere er den totale sum steget til 10,101 søgeord, hvoraf 1,483 søgeord er på side 1 – altså en vækst på 22,19% på totale søgeord og en vækst på 25,68% af antal søgeord på side 1. Endnu vigtigere ses der en stigning af søgeord på placering 1-3 med 16,46% – det kan man kalde at ramme bullseye!

Rigtig Kaffe SEO

Design af kaffeplakater

Som en del af indsatsen for at gøre Rigtig Kaffe til en ægte barista-shop, skulle der selvfølgelig designes plakater. Rigtig Kaffe leverede konceptet til plakaterne, og vi tegnede designet.

Designet blev lavet med udgangspunkt i at gøre kaffen levende. Det bundede ud i et design med ansigtsudtryk på alle kopper, og med liv og kærlighed i udtrykket.

Udvikling af klubsystem

Ingen kaffe-webshop uden en kaffeklub. Vi har designet, konceptudviklet og udviklet Club Barista, der blev lanceret i Q1 2022. Som Club Barista-medlem får du helt særlige fordele og optjener kaffebønner, hver gang du handler hos Rigtig Kaffe. Kaffebønnerne kan du omdanne til rabat på dit næste køb!

Læs mere om Club Barista

Mr. Barista ikoner og illustrationer

Mr. Barista er Rigtig Kaffe's maskot og "ansigt" udadtil. Vi tegnede Mr. Barista-illustrationerne til Rigtig Kaffe's mailflows samt til Club Barista mails og notifikationer. Mr. Barista er stregtegnet, primært i en sort farve, hvor der er pletter af den blå og brune farve.