Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

Lagerhotel24

WMS design og laravel udvikling

Udvikling og design af WMS lagersystem.

Gå til website
Kunde
Lagerhotel24
Branche
Lagerhotel
Platform
WordPress & Laravel

Lagerhotel24 er et centralt beliggende lagerhotel for webshops i Glostrup. Lagerhotellet har opereret i mange år, bl.a. gennem Transport24 med kurerkørsel. I 2020 indgik Lagerhotel24 og Bullmade en ny aftale, der skulle sikre digital vækst og tiltrække nye kunder gennem hjemmesiden.

Bullmade har udviklet et komplet WMS-lagersystem til Lagerhotel24 med funktioner som modtagelse, returnering, scanning, lagerkontrol, optælling, webshop-integration og labelsystem. Systemet er integreret med Webshippers API, der sikrer, at alle ordrer fra kundens webshop bliver overført til Webshipper og derefter hen til Lagerhotel24's lagersystem. Systemet er udviklet i PHP baseret på Laravel frameworket. Bullmade har også stået for UI-design og design af genbrugelige UI-komponenter.

01
UI Design
02
Udvikling
03
Laravel
04
Webshipper
05
Integration
06
Webshop plugins