Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

Poetzsch Padborg

Konverteringsoptimering og implementering af kategoriside, produktside og checkout

Redesign og konverteringsoptimering

Gå til website
Kunde
Poetzsch Padborg
Branche
Fødevarer
Platform
PrestaShop

Poetzsch Padborg er en af flere store grænsebutikker i Tyskland, hvor man finder gode tilbud på alle de varer, danskerne elsker at købe, når de skal grænsehandle. På webshoppen kan du forudbestille drikkevarer og bestille gennem Click og Collect i butikken.

Bullmade har stået for en gennemgående optimering af hele sitet, hvor kategorisiden, produktsiden og checkout har fået et større redesign.

01
Design
02
Udvikling
03
Service
04
NAV integration

Grænsehandel made simpel

Bullmade hjalp i efteråret Poetzsch Padborg og Otto Duborg med et redesign til produkt- og kategorisiderne. Udover redesignet blev der implementeret bedre filtreringsmuligheder på kategorisiden, og produktsiden blev forbedret, så informationer fra NAV systemet bedre kunne udlæses.


Checkout siden fik også en frisk pust med nyt design, og ændringer i strukturen til et 2-page-checkout.

Besøg Poetzsch Padborg

Mobile-first

Poetzsch Padborg har webshoppen så kunderne kan forudbestille drikkevarer, der kan klargøres dagens efter til Click&Hent. Webshoppen er derfor et utroligt vigtigt led i digitaliseringen for Poetzsch Padborg, og blev bl.a. videreudviklet af Bullmade i corona-tiden, hvor en webshoppen blev brugt flittigt. I den forbindelse blev der fokuseret på den mobile oplevelse, og hvordan brugeren kunne få flest mulige informationer uden at det blev teksttungt, og uden der skulle scrolles for meget.