Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

t.i.n.g shop

Skræddersyet design og udvikling af møbelshop i PrestaShop

Digital forvandling gennem design, udvikling og personalisering.

Gå til website
Kunde
t.i.n.g. shop
Branche
Møbler
Platform
thirty bees

t.i.n.g. er en interiør- og møbelbutik beliggende i Silkeborg. Bullmade blev valgt som digital partner for t.i.n.g., hvor vi skulle hjælpe med at designe, udvikle og markedsføre deres nye webshop. Vi begyndte på shoppen og byggede en dynamisk og skalerbar løsning med leverandør-integration og lynhurtig variant-filtrering. Alt sammen med sans for detaljen. På webshoppen finder du i dag et stort udvalg af møbler og interiør, der passer ind i det moderne skandinaviske hjem.

Bullmade står ydermere for søgemaskineoptimering og PPC annoncering for t.i.n.g., hvor der er opnået en ROAS på over 1600% samt organiske topplaceringer på velkendte brands.

01
Webshop
02
Design
03
API udvikling
04
Integrationer
05
SEO & Google Ads
06
Facebook Ads

Udfordringen

t.i.n.g. stod med et ældre webshopsystem, som enten krævede en stor omvæltning – eller en helt ny platform. Sidstnævnte blev valgt, hvor Bullmade blev valgt som digital leverandør.

Ud fra en lang kravspecifikation leverede vi en ny og køreklar webshop, der samtidig havde alle de funktioner, som manglede på den gamle webshop.

/

Fra produkt til betaling

Bullmade er super kompetente og altid klar på at løfte nye
opgaver. Jeg har haft fornøjelsen af hurtige svar og
tilgængelighed, når man har mest brug for det.

Morten Jacobsen
Adm. direktør

Dedikeret annonceringsstrategi til Google og Facebook. Specialiseret PrestaShop SEO arbejde på intern linkstruktur og stærk linkbuilding.

1600%

ROAS

Som annonceringspartner for t.i.n.g. har vi opnået en gennemsnitlig ROAS på 1.600%. Med et konkurrencepræget møbelmarked har vi fundet den perfekte opskrift for t.i.n.g. på deres online annoncering.

10.400

organiske søgeord

Gennem organisk søgemaskineoptimering med stærke links har vi formået at løfte alle fokus-placeringer for kunden og øge antallet af nye keywords med 50%.

En solid webshop, bygget i thirty bees og med et hav af integrationer til eksterne leverandører.

Resultatet

Resultat af t.i.n.g.'s nye webshop er blevet en stilren, simpel og intuitiv webshop, der behager øjet.

Webshoppen har måned for måned haft omsætningsvækst og har i dag over 10.000 varenumre. Senere har vi integreret Elasticsearch til webshoppens søgemaskine, så man nemt har kunne finde rundt i hele varekataloget.

Besøg webshoppen