Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

eCykelhjelm

Design, udvikling, markedsføring og rådgivning — All-in-one for eCykehjelm

Førende cykelhjelm webshop i Danmark

Gå til website
Kunde
eCykelhjelm
Branche
Cykelhjelme
Platform
PrestaShop

eCykelhjelm.dk blev lanceret for 8 år siden med en mission om at gøre det lettere at købe en cykelhjelm på internettet. At købe en ny cykelhjelm kan hurtigt blive en jungle med de mange varianter, der findes. Bullmade har hjulpet eCykelhjelm som fast servicepartner med løbende designforbedringer, konverteringsoptimering og markedsføring.

Bullmade er i dag fullservicebureau for eCykehjelm, og vi står for webshoppens udvikling og design samt SEO og markedsføring på Facebook Ads og Google Ads.

01
Design
02
Udvikling
03
SEO
04
Google Ads
05
Facebook Ads
06
Lagerhotel integration

Søgemaskine på steroider

Som Hello Retail partner har vi bl.a. hjulpet med at integrere Hello Retails søgefunktion. En ekstremt hurtig søgemaskine på steroider, der samtidigt giver en enorm indsigtsfuld søgestatistik. Søgemaskinen giver data til eCykelhjelm, som bliver brugt til at fremhæve populære produkter, og hvortil der løbende bliver justeret i rækkefølgen af produkterne på kategorisiden.

Besøg webshoppen

#1 på cykelhjelm

Med en dedikeret og fokuseret SEO-indsats på generiske ord ligger ecykelhjelm.dk i dag nr. 1 på søgeord som "cykelhjelm", "billig cykelhjelm", "abus cykelhjelm" og mange flere. Derudover har webshoppen vækstet med over 150% i organisk trafik siden opstarten af vores SEO-arbejde. I dag er webshoppen førende inden for alle cykelhjelm-relaterede søgeord og har placeringer på over 4.000 organiske søgeord.