Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

Dahls Gravering

Udvikling og design af webshop med 360 graders digital markedsføringsindsats på gravering

Personlig gravering på designobjekter

Gå til website
Kunde
Dahls Gravering
Branche
Gravering
Platform
PrestaShop

På Dahls Gravering er det ikke bare danske designikoner, man køber, men derimod gaveartikler, hvor man selv kan designe graveringen og motivet på produktet. Dahls Gravering leverer de perfekte gaver til enhver anledning, hvor man samtidigt giver et designobjekt i fineste form.

Bullmade har udviklet Dahls Graverings webshop med en tilhørende designmotor, som giver brugeren mulighed for at placere tekst og motiv på specifikke områder af produktet. Derudover har Bullmade siden starten af 2022 været markedsføringspartner for Dahls Gravering på alle digitale kanaler. Dette indkluderer Google Ads, Facebook Ads, Bing Ads og ikke mindst søgemaskineoptimering.

01
Design
02
Udvikling
03
SEO
04
Google Ads
05
Facebook Ads
06
Pinterest Ads

Graveringsdesigner med tekst og motiv

Graveringsdesigneren var den store udvidelse på den nye webshop. Graveringsdesigneren skulle gøre det nemt for kunder at flytte og placere tekster og motiver på produkterne. Designeren gør bl.a. også, at det er nemmere for Dahls Gravering at håndtere opgaver, da de præcist ved, hvor kunden vil have placeret graveringen.

Besøg Dahls Gravering