Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

Talmedadvokat.nu

Konverteringsoptimering og nyt redesign med Lottie animationer

Juridisk rådgivning gjort nemt med et intuitivt design

Gå til website
Kunde
Talmedadvokat.nu
Branche
Juridisk rådgivning
Platform
WordPress

Talmedadvokat.nu er et unikt koncept, hvor man for et fast beløb kan få 20-minutters juridisk rådgivning over telefonen med en advokat. Virksomheden har tidligere kørt en del Facebook annoncer, hvor der ikke var den store konverteringsrate, og i høj grad på grund af det ugennemskuelige setup på det tidligere website. Talmedadvokat kontaktede Bullmade, hvor vi hjalp med en ny identitet på farver og visuelle ikoner, sammen med et nyt redesign.

Designet blev efterfølgende implementeret i WordPress sammen med kalenderintegration og betalingsintegration til Quickpay. Temaet blev bygget med Advanced Custom Fields og med diverse Lottie animationer, som har gjort hjemmesiden ekstra sprød!

01
Design
02
Implementering
03
Illustrationer
04
ACF
05
Lottie

Når det ikke skal være så tørt

Det sidste, man har lyst til at se, er en tør advokathjemmeside, hvor alle priser er gemt væk, og hvor man ikke kan gennemskue, hvad der er op og ned.

Besøg websitet

På blot 1 måned blev den nye side designet og færdigudviklet. Udover design og udvikling har vi stået for farvevalget af den nye identitet, samtidigt med at vi har hjulpet med on-page- og teknisk SEO- optimering.