Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

Lottrup & Co.

WordPress site spækket med visuelle animationer

Digital forvandling til Lottrup & Co. gennem et nyt website

Gå til website
Kunde
Lottrup & Co.
Branche
Investering
Platform
WordPress

Lottrup & Co. ejes og drives af tre brødre med passion for iværksætteri og vækstvirksomheder. Lottrup & Co. investerer ikke for andres penge. Fokus ligger i modne tech-virksomheder, som søger vækstkapital, og hvor de får aktive investorer med om bord.

Lottrup & Co. ønskede en hjemmeside, der afspejlede deres investeringer og identitet. Det resulterede i en hjemmeside med et skræddersyet design, hvor investeringsfilosofi og strategi er blevet sat i fokus. Bullmade har samtidig stået for udvikling af Lottrup & Co's identitet og har lagt hele designlinjen for hjemmesiden.

01
UI Design
02
WordPress udvikling
03
Logo & identitet
04
Branding
05
Digital rådgivning

En ny indgang

Hvad gør man, når man har skabt en proof-of-market virksomhed, men har ambitioner og potentiale til endnu mere? Man kunne præsentere sin case til en investeringsfond, som Lottrup & Co. Her får man adgang til vækstkapital og strategisk sparring.

Bag Lottrup & Co. står 3 brødre, som de seneste 20 år har bygget og udviklet succesfulde virksomheder fra idé til kapital.

Lottrup & Co., der tidligere hed Elwis Invest, havde tidligere blot eksisteret på et tyndt visitkort. Lottrups hovedfokus på e-commerce, SaaS og tech-virksomheder betød, at de selv måtte investere i en hjemmeside, der kunne afspejle deres værdisæt.

For Lottrup & Co. er deres hjemmeside i dag ikke blot et "visitkort" til potentielle virksomheder, der ønsker en investeringspartner. Det er også en side, hvor de udgiver nyheder og fremviser deres porteføljeselskaber, så selskaberne kan føle en anerkendelse.

Besøg Lottrup & Co her

Investeringsfilosofi og strategi, sat i fokus.