Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

Bolighuset Werenberg

Digitale ambitioner med stort sats på e-handel

Danmarks største bolighus målt i kvadratmeter.

Gå til website
Kunde
Bolighuset Werenberg A/S
Branche
Møbler
Platform
PrestaShop

Bolighuset Werenberg slog for første gang dørene op i 1964 i Brenderup på Vestfyn i en mindre butik på 120 m2. Der er kommet godt gang i hjulene siden da, og i dag har de intet mindre end 11.000 m2. Bullmade har siden 2018 været Werenbergs partner på den digitale front og har hjulpet med alt fra design, udvikling og GDPR til strategi og rådgivning.

Webshoppen tog for alvor fart i 2020, hvor der løbende er tilført nye projekter og udviklingstiltag ind over webshoppen, der bl.a. har øget konverteringer samt procesoptimeret den daglige gang for de ansatte hos Werenberg.

01
Webshop
02
Design
03
Udvikling
04
Integrationer
05
GDPR
06
CRO

Procesoptimering og automatisering

Udover vores design- og frontend udviklingsarbejde, har vi hjulpet Werenberg med en del automatisering og procesoptimering, der har sikret et hurtigere ordrestyringsflow og et nemmere overblik over leverancer, produkter og betalinger for Werenbergs sælgere.

Disse værktøjer er typisk blevet udviklet i Werenbergs PrestaShop backend, enten som modul eller som overskrivelse til nuværende moduler.

Besøg Werenberg her

Avanceret variantstyring

Når man kan skræddersy sine egne møbler, er det jo smart også selv at kunne konfigurere dem fra webshoppen. De mange tusinder af varianter for Werenbergs møbler og senge har vi optimeret således, at varianterne kombineres direkte on-the-go i frontend.

Dedikeret design, udvikling, integration. CR-optimering, brugeradfærdsanalyser og heatmaps.