Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

sNoir Bornholm

Bureau- og vækstpartner for sNoir Bormholm

Plussize som omdrejningspunktet for vækst

Gå til website
Kunde
sNoir Bornholm
Branche
Møbler
Platform
PrestaShop

I efteråret 2018 blev sNoir's nye webshop lanceret efter mange ugers arbejde med design, udvikling og kassesystem-integration. Bullmade stod for hele webshop-processen, hvor vi efterfølgende blev markedsføringspartner for sNoir. Her stod vi for primært Google Ads annoncering, samt rådgivning til deres andre markedsføringskanaler.

Vi har udviklet en solid DdD kassesystemsintegration til sNoir, hvor alt bliver ajourført og overført mellem de webshop og kasse-punktet. I 2020 udviklede vi yderligere en gavekort integration, så webshoppen og kassen kunne håndtere gavekort sammen. I 2021 har ROAS fra Google Ads i gennemsnit ligget på på 1037%, hvor vi fortsat har et godt samarbejde med sNoir i form af rådgivning og nye væksttiltag.

01
Webshop
02
Design
03
Google Ads
04
Facebook Ads
05
SEO
06
Kasseintegration

Design efterfulgt af e-commerce marketing

Som e-commerce bureaupartner for sNoir har vi stået for design og udvikling af webshoppen, sammen med markedsføringen. Det har betyddet at vi løbende har kunne optimere på webshoppen for at øge resultaterne på markedsføringsdelen, uden at trække i eksterne bureauer.

Udviklingen på Google Ads hos sNoir har i mange måneder steget, især som følge af coronakrisen. Selvom ROAS efterfølgende er faldet, da alt åbnede op, har vi stadig formået at trække på de nye kunder som nu er blevet tilbagevendende-kunder.

For sNoir har det vist sig, at det især i en krise som denne, godt kan betale sig at satse på det digitale, imens de store har haft skruet ned.

Plussize som omdrejningspunkt for søgemaskineoptimering

I forået 2021 startede vi på en dedikeret SEO strategi for sNoir rettet mod "plus size". Vi kunne se et stort potentiale i udelukkende at fokusere på plus size og plussize brands, da mange keywords som gav mening for sNoir, var high-volume med low-difficulty keywords.

Fokus har bl.a. ligget i long-tail plus size kategorier, samt plussize brands som sNoir forhandler. Denne strategi er blevet lagt sammen med målrettede Google Ads og Facebook annoncer til plussize.

Besøg plussize afdelingen