Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

Nordic Maling A/S

Design, udvikling og vedligeholdelse for Nordic Maling siden 2016

Maling på nettet skal være nemt

Gå til website
Kunde
Nordic Maling A/S
Branche
Maling
Platform
PrestaShop

Nordic Maling tilbyder alt, hvad en moderne farvehandel indeholder og til markedets absolut laveste priser. Nordic Malings webshop har været varetaget af Bullmade siden 2016, og webshoppen fik for nyligt et facelift med udgangspunkt i en ny strategi, der skulle gøre Nordic Maling til den førende webshop indenfor Sadolin, Nordsjö og Pinotex.

Bullmade har stået for udvikling og design af webshoppen for Nordic Maling, og blev i 2022 også SEO partner for webshoppen.

01
Design
02
Udvikling
03
SEO
04
Drift og support

Responsiv købsoplevelse

Købsoplevelsen på Nordic Maling er opbygget i et mobile-first view, bl.a. fordi over 70% af brugerne på sitet handler fra telefonen. Mobilversionen er optimeret, så det er nemt tilgængeligt og intuitivt at finde præcist den type maling, man leder efter.

Besøg Nordic Maling