Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

Den Kinesiske Købmand

Fra Magento til PrestaShop — Customdesignet PrestaShop med Visma integration og lager til flere butikker

Fra Magento til PrestaShop

Gå til website
Kunde
Den Kinesiske Købmand
Branche
Fødevarer
Platform
PrestaShop

I 30 år har Den Kinesiske Købmand indviet hele Danmark i Østens madeventyr med produkter fra bl.a. Sydkorea, Japan, Kina, Thailand, Vietnam, Indonesien, Taiwan og Filippinerne. I 1991 åbnede den første butik, som stadig ligger samme sted på Nørre Voldgade i det centrale København.

Den Kinesiske Købmand's webshop gennemgik en stor makeover i 2021, hvor Bullmade fik til opgave at redesigne hele shoppen og ombygge det fra Magento til PrestaShop. Sammen med iAdvice fik vi også webshoppen integreret med Visma.net ERP, Apport Systems og Shipmondo.

01
Design
02
Udvikling
03
API support
04
Lager sync
05
Integration

Online forvandling

Webshoppen gennemgik en online forvandling, og salget har siden den nye webshop blev lanceret, også fulgt med. Webshoppen er fuldt integreret med Apport lagersystemet og med Visma, der sikrer at lagerbeholdning altid stemmer i webshoppen.

Bullmade har rådgivet og hjulpet iAdvice med, at udvikle en Visma/PrestaShop integration, der overfører nye varer til shoppen, overfører ordrer til økonomisystemet og opdaterer lagerbeholdningen.

Magento til PrestaShop

Den gamle webshop kørte i Magento 1.9, og havde ikke været vedligeholdt i meget lang tid. I forbindelse med overførslen af data fra Magento til PrestaShop, fik vi udviklet et simpelt script, der kunne indlæse alle ordrer og kunder fra Magento, og indlæse dem direkte ind i PrestaShop.

Selvom Magento er et stærkt og solidt system, så kan de fleste der har brugt og arbejdet med det, også erkende at det er et meget tungt system. Næsten unødvendigt tungt. Det var bl.a. også en af grundende til, at Den Kinesiske Købmand skiftede til PrestaShop.