Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

NovaSolar Service

Hjemmeside og design med fokus på leadgenerering, og Lokal SEO med høj CTR.

Design med fokus på leadgenerering.

Gå til website
Kunde
NovaSolar Service
Branche
Energi
Platform
WordPress

NovaSolar Service er en underafdeling hos NovaSolar A/S, hvor der udelukkende udføres årlige serviceeftersyn på varmepumper. NovaSolar har i flere år oplevet stor efterspørgsel på varmepumpe serviceeftersyn, hvorfor de i 2020 valgte at køre det som en selvstændig enhed.

Bullmade har stået for design, markup og udvikling af hjemmesiden til NovaSolar Service. Hjemmesiden er bygget i et skræddersyet tema i WordPress, hvor der primært er gjort brug af Advanced Custom Fields, som giver NovaSolar fuld fleksibilitet til at vedligeholde sitet. Derudover står Bullmade i dag for SEO til NovaSolar Service, hvor der i de seneste måneder er erobret søgeord med utrolig høj volumen.

01
Design
02
Udvikling
03
SEO
04
Content
05
Strategi

1# på varmepumpeservice

Bullmade har siden 2022 stået for SEO for NovaSolar Service, hvor vi på bare få måneder allerede har fået rangeret NovaSolar Service op på placering 1# og 2# for primære keywords. Derudover er antallet af søgeordsrangeringer steget drastisk, og hjemmesiden er blevet teknisk SEO optimeret.

Besøg siden her