Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

Mette P

Fast-fashion på den digitale måde med omni-channel markedsføring.

Digital omni-channel markedsføringsstrategi

Gå til website
Kunde
Mette P Shop
Branche
Fashion
Platform
PrestaShop

Mette P har i 20 år eksisteret som fysisk butik i Hvidovre og har for nyligt haft sit syvende år på webshoppen. Mette P sælger danske modebrands som Global Funk, Neo Noir, Mads Nørgaard m.fl. og har de seneste år vundet indtag i hjerterne på tøj-elskende kvinder.

Bullmade har siden 2017 hjulpet Mette P, først med webshop-design og -udvikling, og efterfølgende med markedsføring. I slutningen af 2019 opstartede vi søgemaskineoptimering for Mette P, hvor den månedlige organiske trafik er steget 600%, siden vi startede. Vores Google Ads-arbejde har konstant siden start i gennemsnit givet ROAS på 2500%. Dette har kun været muligt med målrettet og strategisk annoncering, hvor vi nøje har udvalgt produktsynlighed, mærker og fokusord.

01
Design
02
Udvikling
03
SEO
04
Google Ads
05
Facebook Ads
06
Strategi

Eksponering og volume

Som et led i Mette P's markedsføringsstrategi har vi, efter udvikling og design af webshoppen, kørt hårdt på alle PPC kanaler. Derudover har vi siden 2020 arbejdet med SEO for Mette P, hvor vi har formået at opnå topplaceringer, der efterfølgende er blevet de bedst sælgende brands på shoppen.

Besøg Mette P