Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

Aqua Danmark

Redesign af hjemmeside med fornyelse af visuelt udtryk og identitet

Fornyelse af visuel identitet og udtryk

Gå til website
Kunde
Aqua Danmark
Branche
Vandbehandling
Platform
WordPress

Aqua Danmark er med hurtig vækst blevet førende inden for blødgøringsanlæg i Danmark. Siden 2016 har det for alvor taget fart, da det blev tilladt at fjerne kalk fra vandet i danske hjem.

Bullmade har siden 2018 været Aqua Danmarks bureau til alt, der har vedrørt webshop, tryksager og markedsføringsmateriale. Vi har først hjulpet Aqua Danmark med at løfte designet på webshoppen, efterfulgt af løbende vedligeholdelse og udarbejdelse af markedsføringsmateriale.

01
Redesign
02
Implementering
03
Visuel identitet
04
Annoncemateriale
05
Teknisk SEO

Når det skal være silkeblødt

Målsætningen var at komme live med en optimeret hjemmeside, hvor fokus skulle ligge på produktpræsentation og vidensdeling. Med Aqua Danmarks nye udtryk i silkebløde pastelfarver fik vi lanceret et nyt udtryk på Aqua Danmark, samtidigt med at den nye hjemmeside blev lanceret.

I samarbejde med Aqua Danmark, lancerede vi Art of Bath, hvor vi har stået for alt lige fra hjemmeside til tryksager.