Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

Ydelser og kompetencer

Vi er fullservice: Brug os i alle dele af dit digitale projekt fra analyse til prototype, design, udvikling og markedsføring.

Industrier og brancher
vi har erfaring med

Spørgsmål

Hvad laver I til dagligt?

Vores primære kerneområder, som også er vores daglige arbejde, består af e-handel, design, udvikling, markedsføring og rådgivning. Vi arbejder i stor stil med e-handel, hvoraf markedsføring er en bærende faktor i arbejdsgangen. Derudover dyrker vi design, hvor vi elsker at udvikle dynamiske sider, både webshops og hjemmesider, hvor man gerne vil vise, at man har et fedt brand.

Hvordan arbejder I med mit projekt?

Vi sætter os ind i din forretning, og møder jer i øjenhøjde. Vi er løsningsorienterede, men først og fremmest, så lytter vi til jer først. Ved større projekter, starter vi altid med at kort møde, så kan i se hvem vi er, og vi kan se hvad i laver. Ved mindre projekter, går vi stort set i gang, lige så snart vi har en aftale. Vi arbejder typisk efterfølgende i serviceaftaler for kunder, hvor det giver mening, og hvor begge parter ønsker et langsigtet samarbejde.

Hvem er Bullmade?

Bullmade, der tidligere hed Bulldesign, startede for 10 år siden, hvor vi havde en ambition om, at være frontløbere inden for e-handel. Gennem årene er det lykkedes at skabe præcist den platform, vi satte os for. Vi er efterhånden ret kendte i branchen, når man nævner e-handel og PrestaShop. Selvom vores kerneområde er e-handel, så arbejder vi også meget i dynamiske websites med animationer, GSAP, konsulent-rådgivning og mere. Viften er kompetencer, syntes vi efterhånden er meget stor, men vi skilter kun med det, som vi er aller bedst til!

Hvilke systemer arbejder I med?

Vi arbejder i rigtig mange systemer, men de primære platforme er PrestaShop, Wordpress, Laravel og Shopify. Når vi markedsfører webshops arbejder vi med Google Ads, Facebook Ads, Mailchimp, Klaviyo, Pinterest og Bing. Når vi skal implementere avanceret tracking og sporing, bruger vi Google Tag Manager med Google Cloud. Når vi skal udvikle dashboards, bruger vi Google Data Studio eller Databox. Når vi designer bruger vi Adobe XD og Photoshop. Og fortsætter og er lang!

Kan vi få et tilbud på en konkret opgave?

Ja, det kan man i hvert fald. Vi vil dog gerne være helt ærlige med priser, således i kan forvente, hvad i får tilbage. Inden vi giver et tilbud, er det altid vigtigt, at i så vidt muligt specificerer jeres ønsker - ellers rammer vi bare helt forkert.