Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

UI design

User Interface design til platforme, systemer, SaaS applikationer og adminsystemer. Få faceliftet jeres digitale design gennem et brugervenligt, interaktivt og æstetisk design.

UI design til dashboards

Vi designer platforme og systemer ned til mindste detalje. Uanset om det er store databasesystemer, eller et simple statistik dashboards.

UI design til SaaS sider

Platforme med webapp administrationer kræver et intuitivt design. Et godt design til din platform kan være grunden til, at dine brugere bliver på siden.

Implementering

Vi leverer vores designs i HTML markup, klar til at blive implementeret på jeres platform. Vores udviklere følger altid de nyeste standarder.

UI design til store og små platforme og applikationer

Stort system med tonsvis af undersider eller lille internt kundestyringssystem — we got you.

Vi tilbyder UI løsninger, der hjælper virksomheder med at skalere deres brand-identitet og platform. Vores UI designydelser er brede og har altid jeres ønsker i centrum. Vi bygger designsystemer, der gør det nemt for jer at overtage designet efterfølgende og viderebygge på projektet.

Modulært

Vi bygger altid vores designs komponent-baseret. Det gør, at vi løbende kan designe nye sider, der gør brug af samme komponenter som eksisterende sider, hvorved I sparer kode-ressourcer og undgår unødvendige styles.

Designet til dit system styrker dit brand.

Via gennemarbejdede strategier og et tidsløst visuelt design skaber vi rammen for jeres brand.

Æstetisk design

Bliv husket for designet på jeres platform. Opnå det fulde potentiale af ægte digital identitet, med et skræddersyet design.

Brugervenlighed

Brugervenligheden er kernen i vores arbejde — det består i al enkelhed af, hvordan brugere bedst muligt bliver til kunder.

Brandet på banen

Vi skaber genkendelighed og sætter jeres brands præg og farver på de visuelle komponenter.

 Vi skaber orden i kaos. Vi skaber orden i kaos. Vi skaber orden i kaos.  Vi skaber orden i kaos. Vi skaber orden i kaos. Vi skaber orden i kaos.

Via gennemarbejdede strategier og et tidsløst visuelt design skaber vi rammen for jeres brand.

  SaaS, hjemmeside, e-commerce, platform. Whatever, we got you.

  Vi tilbyder pakkeløsninger, hvor UI designet på jeres e-commerce platform sætter nye højder. Skaler jeres design samtidigt med forretningen.

  • Konverteringsoptimeret UI
  • UI design til platforme og systemer
  • Eksperter i UI design

  SaaS sider i tidsløst design

  Vi gør op med rigide elementer og designs, hvor alt skal være låst i faste rammer. Samtidigt kender vi også de udfordringer, en udvikler står med, når en kreativ designer går lidt for vidt.

  • UI design til SaaS virksomheder
  • UI design til SaaS platforme
  • UI/UX til tech-virksomheder

  Dashboards jeres kunder kan navigere i

  Vi tilbyder pakkeløsninger, hvor UI designet på jeres platform sætter nye højder. Skaler jeres design samtidigt med forretningen, og gør det nemt at bruge jeres system.

  • Mobiloptimeret
  • Komponent-baseret design
  • Designdokumentation

  Sagde du app design? What a coincidence

  At designe unikke app oplevelser kræver erfaring, teknisk forståelse og kreativ tilgang. Vi visualiserer din app og gør designet til en prototype, så designet ikke giver anledning til udvikler-spørgsmål.

  • App designs med flow dokumentation
  • Design i nyeste standarder
  • Komponentbaseret

  Visuel identitet mellem brand, platform og website — fordi det virker.

  Der skal ikke bare være en rød tråd, der skal også være harmoni, sammenhæng og synergi mellem alle jeres platforme og medier. Det skaber vi — sammen. Vi laver løsninger, hvor genkendelighed går hånd i hånd med det, der kræves af et brand, som ønsker anerkendelse, ikke bare for det, de kan, men for deres værdier.

  Design hænger på mange måder sammen med værdier. Og med det rigtige setup og den rigtige forståelse af jeres kunder, er det altid vores hensigt at gøre jeres kunder til trofaste fans. Vi designer altid løsningerne sammen med jer, så vi sætter jeres ånd og sjæl ind i designet. Designet skal reflektere jeres identitet og have afsæt i de værdier, I står for.

   Vi skaber orden i kaos. Løsninger til jeres målgruppe.

   Vi er faktisk ikke et særligt stort bureau, og det har vi heller ikke lyst til at være. Det fjerner tætheden til kunden, og vi ønsker ikke, at der skal være 3 lag, en telefonomstilling og en ventelyd inden du får fat i en person. Det skaber afstand og ugennemsigtighed.

   Vi mener, at vi er det et trygge valg for en ambitiøs og vækstorienteret virksomhed, som kender værdien i at vælge den specialiserede investering. Vi er ikke bange for at udfordre jeres scope med skæve ideer, fordi vi kan se sagen fra en anden vinkel. Vi varetager alle aspekter af en given opgave, så vi selv står på mål for vores resultater, og fordi vi selv har kompetencerne til det. Vi dykker ned i jeres forretning, jeres platform, strategi og vision, så vi står på samme side.

   Vi designer for at simplificere. Vi skaber orden i kaoset.

   Vi skaber stabile produkter med et design, der er tidsløst.

   Vi er ikke bange for fejl. Vi udforsker og forbedrer os konstant.

   Bullmade har designet hele vores platform, og har forstået alle koncepter bag lagerstyring og Warehouse Management.

   Abid, Lagerhotel24

   Klar til at tage tyren ved hornene?

   Kontakt os her

   Design skal ikke bare se pænt ud — det skal også virke. Det skal være nemt, håndgribeligt og forståeligt. Vi kender alle designprincipper, og vi forstår både at udvikle på en eksisterende platform samt at vende det hele om og starte på en frisk.

   Har I allerede fået et design og ønsker en second-opinion eller et friskt pust på nogle nye elementer, så kan vi også hjælpe. Design er typisk en ongoing process med løbende videreudvikling. Grib telefonen og ring til os på tlf. 60 80 40 40, eller skriv til os på info@bullmade.dk.

    Din vækst rejse med os

    01. Vi taler sammen om jeres design-projekt

    Det er dine idéer, der er grundstenen for vores arbejde. Derfor lægger vi stor vægt på en god dialog.

    02. Vi sender et tilbud med en konkret køreplan

    Ud fra samtalen laver vi et tilbud samt en konkret plan for, hvordan vi sammen når jeres mål.

    03. Vi designer - og forventer at I har tid til kommunkation

    Mens vi designer, tager vi jeres feedback med i vores proces. Kommunikationen er altafgørende.

    04. Vi udleverer designfiler, flows og designdokumentation

    Når alle parter er glade og tilfredse med designet, får I stafetten over til jer.