?
Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

Google Ads for e-commerce

Få mere ud af jeres annoncekroner, brug dem fornuftigt og opnå mærkbare resultater. Google Ads e-handelsbureau med speciale i PrestaShop webshops.

Google Ads er i dag et af de mest effektive markedsføringskanaler. Men Google Ads kræver mere end bare, at kunne opsætte annoncer. Det kræver strategi, vedligeholdelse, budgetplanlægning og ikke mindst, implementering.

Hvordan kan man være et dedikeret bureau til PrestaShops — Jo, det kan man fordi vi mener Google Ads ikke bare er annoncering. Google Ads er i høj grad også forståelse og optimering for den side man lander på. Der er intet ved at lave en god annonce, og så komme ind til en webshop, der ikke griber den besøgende.

Udover vores kompetencer inden for annoncestyring, så er vi rigtig gode til at implementere tracking og sørge for, at man får al sin data over i Google Ads. Vi er skarpe på alle Google Ads advarsler i forbindelse med implementering, og vi har dyb forståelse for dashboard, Google Tag Manager, Data Studio og statistik rapportering. Det gør, at vi kan tracke al nødvendig data, og at vi kan rapportere de rigtige tal.

Vi kender alt til e-commerce, og har derfor stor erfaring i at segmentere Google Ads annoncerne efter den helt rigtige måde. Man kan ikke bare køre alle produkter i én Shopping annoncer, som mange bureauer gør i dag. Annoncen skal segmenteres og opdeles, således at man splitter budgettet, så få produkter ikke æder bugettet op.

Google Shopping

Med Google Shopping får du som webshop dine produkter vist på Googles søgeresultater. Brugerne er købeklare, og de bliver præsenteret for billede og pris inden de trykker. Du betaler kun for klikket. Vi maksimerer dine resultater på Google Ads, så du får mest muligt ud af annoncebudgettet.

Google Search Ads

Google Ads giver folk det de søger efter. Modsat Facebook Ads, så er det brugeren der aktivt foretager en søgning, og for herefter at få vist din annonce. Med Search annoncer ligner din annonce et søgeresultat, og da de ligger øverst, er det som regel første brugeren klikker på.

Google Display

Du skal brand bredt ud, og vil du mere end bare tekst og shopping annoncer, så er Display annoncering oplagt. Med Display Ads kan du få dine bannere ud på Googles Displaynetværk, der i dag består af hundredetusindevis af websites. Nyhedsmedier, blogs, artikler og mere.

Mette Pedersen

Google Ads Specialist

Gør jeres webshop synlig, på det folk søger efter. Vi skaber vækst med målrettet, strømlinet, og profitabel annoncering.

Jeres Google Ads halter lidt. I får ikke den ROAS i ønsker. Der mangler omsætning. I kommer ikke frem på de søgeord i ønsker. Vi kender det godt — og det er her vi kommer ind på banen. Vi er ikke et Google Ads bureau, der laver annoncer for alle. Vi har dedikeret vores ressourcer, så vi kun fokuserer det vi er bedst til. E-handel, webshops, og primært bygget i de platforme vi arbejder bedst med. Vi har skruet og drejet på alle knapper på Google Ads, og vi ved helt præcist, hvad der skal til for, at kunne vækst en sund webshop.

Kontakt os i dag, og lad os sammen finde ud af om vi kan hjælpe jer, og om vi er et match.

Det hjælper vi med

01

Shopping Ads

02

Search Ads

03

Display Ads

04

Konverteringstracking

05

Google Tag Manager

06

Analytics

07

Youtube Ads

08

Kontoanalyse

09

Budgetoptimering

 Google Ads bureau Google Ads bureau Google Ads bureau Google Ads bureau
til PrestaShop webshops til PrestaShop webshops til PrestaShop webshops til PrestaShop webshops