Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

Webudvikling

(Gen)start jeres programmeringsprojekt her, og få løst hverdagens hovedpiner. Få skræddersyet jeres digitale løsning.

Uanset hvilken udfordring I står med, så har vi (næsten) altid en løsning til det. Hvad enten det er en lille fejl 500 i jeres plugin, eller en større rekonstruktion af jeres system.

Vi arbejder primært i PHP, JS, Liquid samt HTML og CSS. Vi har primært erfaring i PrestaShop, WordPress, Shopify og Laravel, og begår os ret godt i tilhørende udviklingssprog og systemer til platformene.

De typiske opgaver er integrationer til ERP, økonomi, CRM, betalingsløsninger, fragtløsninger, modul og pluginudvikling, scriptudvikling, automatisering, API udvikling, adgangskontrol og lign. Vi siger altid kun ja til en opgave, vi mener vi kan varetage til sine fulde fem. Hvis ikke vi mener vi kan løse opgaven, så er vi ærlige, for vi mener ikke man skal spilde ressourcer på en opgave, der kan løses halvt.

Vi er ikke bare udviklere, vi er også strategiske folk med forretningsforståelse. Vi plejer at kunne forstå konceptet bag tankerne, og kan typisk også rådgive jer, hvis vi mener man kan løse jeres opgave smartere eller på en bedre måde. Derfor plejer vi også, at være helt inde i det strategiske, og hjælper jer også med kritisk beslutningstagning i forhold til de ønsker og krav i har.

PrestaShop udvikling

Vi har over 10 års erfaring i PrestaShop og er i dag Danmarks førende PrestaShop bureau. Vi blev den første officielle PrestaShop partner i Danmark, og har været certificeret bureau lige siden. Vi er fullservice inden for PrestaShop og har arbejdet med alle facetter i systemet.

WordPress udvikling

Det er svært, ikke at have kærlighed til WordPress. Med vores PHP baggrund kender vi næsten WordPress for godt. Vi bygger de fleste hjemmesider, der ikke er webshops, i WordPress. Det er fleksibelt, brugervenligt og ekstremt udviklingsvenligt.

PHP udvikling

Har du brug for en løsning, der ikke kan eller skal sættes i et CMS system, så er vi ret gode venner med Laravel, som er vores to-go framework, når det kommer til custom PHP udvikling. Lad os høre om din opgave, så finder vi sammen ud af, det framework der passer bedst.

Hassan Aziz

Designer og projekansvarlig

Få hjælp til at skabe et stærkt og solidt system. (Gen)start jeres programmeringsprojekt her, og få løst hverdagens hovedpiner.

Sidder i indde med en ide, som stadig ikke helt er konkretiseret, så bare rolig. Det kan være svært, at få nedskrevet det, som man faktisk ønsker. Vi er ikke bare nørder, vi rådgiver også og kan hjælpe med "papirarbejdet". Vi kan hjælpe med, at skrive jeres udviklingsscope, så vi kan nedskrive alle jeres behov, funktioner og ønsker.

Det hjælper vi med

01

Generel dvikling

02

Pluginudvikling

03

Moduludvikling

04

Scripts

05

Automatisering

06

ERP integrationer

07

Intranet

08

API integrationer

09

Problemknusning

 Fejl 500. Syntax fejl. Fejl 500. Syntax fejl. Fejl 500. Syntax fejl. Fejl 500. Syntax fejl.
Foreach loop fejl. Foreach loop fejl. Foreach loop fejl. Foreach loop fejl.