Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

PrestaShop serviceaftale

Tryghed i driften med en serviceaftale, der sikrer driftsikkerhed, tilgængelighed og support i topklasse. Overlad ansvaret for drift og vedligeholdelse til os.

Tryghed i driften. Overlad ansvaret for drift og vedligeholdelse til os.

Vi ved, hvor tidskrævende det kan være at vedligeholde en webshop, I bare ønskede fungerede hele tiden, uden I skulle bekymre jer. For et fast månedligt beløb servicerer vi jeres webshop, hvorved I kan fokusere på jeres forretning. Opdateringer og vedligeholdelse er en af de vigtigste opgaver, I kan udføre for jeres side. Vores serviceaftale er et tilbud til jer, så I kan fokusere på jeres daglige forretninger og overlade ansvaret for drift og vedligehold af jeres webshop til os.

Uanset om I har benene solidt plantet i jeres webshop eller er helt nystartede, er det ikke altid, I ved, hvem I skal henvende jer til, når I har spørgsmål. Med en serviceaftale hos os er I sikret en fast kontaktperson, som I kan regne med på (stort set) alle tider af døgnet.

Service og support i topklasse.

Jeres forsikring mod fejl og uheld på webshoppen.

Service

Vores lille serviceaftale sikrer, at I altid har en fast kontaktperson, at vi retter diverse småfejl, sikring af driften, og at der er styr på sikkerheden. Derudover sørger vi for, at jeres PrestaShop webshop er overvåget, og at vi slår til, når uheldet er ude.

Full-service

Vores full-service aftale giver jer lidt mere af det gode. Her får I udviklingstimer inkluderet i aftalen. Derudover sørger vi løbende for, at jeres moduler er up-to-date, og at I aldrig mere skal se synet af en fejl 500. I får en bedre timepris, og jeres webshop får ekstra meget opmærksomhed!

Bull-service

Med vores Bull-serviceaftale får I simpelthen det hele. Service, drift, vedligeholdelse, udviklingstimer, sikkerhed, rabat, opdateringer, akut support og alt andet, I kunne drømme om. Denne aftale dækker bredt og kan skræddersyes til jeres behov.

Hasan

Projektansvarlig

Service ud over det sædvanlige. Tilgængelighed, driftsikkerhed og en forsikring mod fejl og uheld på webshoppen.

Vi ved, hvor vigtig jeres online tilstedeværelse er, og hvor meget jeres webshop betyder for jeres forretning. Derfor er vores serviceaftale også helt ekseptionel, fordi I får en service ud over det sædvanlige. Vi bygger vores serviceaftale primært på ét element – tilgængelighed. Vi skal være tilgængelige for jer, og vi skal have tid til jer. Det betyder også, at vi altid prioriterer et vindue i hverdagen for serviceaftale-opgaver, så de bliver løst som førsteprioritet.

Derudover er vores kunder store fans af, at de kan ringe i tide og utide. Vi tager godt hånd om jeres webshop, og I har en fast kontaktperson, som I (næsten) altid kan ringe eller skrive til. For os handler det ikke bare om, at I kan få hjælp, når I efterspørger hjælpen. Det handler lige så meget om, at vi kan stå til rådighed for jer, at vi er tilgængelige, når I allermest skal bruge os, og at I kan regne med en partner, som altid står bag jeres ryg.

Vi ønsker ikke kun at være jeres serviceaftale-partner, vi vil også rigtig gerne være jeres sparringspartner. Vi deler ud af den viden, vi har, så I kan blive endnu stærkere på nettet, og så vi sammen kan skalere jeres forretning.

Det indebærer vores serviceaftaler

01

Service & support

02

Driftssupport

03

Sikkerhed

04

Overvågning

05

Opdateringer

06

Udvikling

 Service. Service. Service. Service.
Tryghed. Tryghed. Tryghed. Tryghed.