Du bruger en meget gammel browser (Internet Explorer), som hjemmesiden ikke understøtter. Brug en nyere browser for, at se hjemmesiden.
( ° °) ︵

Nu sker der noget fedt , Du trykkede på favoritten , God kaffe er undervurderet , Stay humble , Godt valgt , Du bliver overrasket , Hokus-pokus , No bullshit , Only bull vibes

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan? Hvor meget?
Hvornår? Hvad? Hvad nu hvis?
Alle dine hv spørgsmål
besvaret her.

Arbejde

Hvad laver i til dagligt?

Vores primære kerneområder, som også er vores daglige arbejde, består af e-handel, design, udvikling, markedsføring og rådgivning. Vi arbejder i stor stil med e-handel, hvoraf markedsføring er en bærende faktor i arbejdsgangen. Derudover dyrker vi design, hvor vi elsker at udvikle dynamiske sider; både webshops og hjemmesider, hvor man gerne vil vise, at man har et fedt brand.

Hvordan arbejder i med mit projekt?

Vi sætter os ind i jeres forretning og møder jer i øjenhøjde. Vi er løsningsorienterede, men først og fremmest lytter vi til jer. Ved større projekter starter vi altid med et kort møde, så I kan se, hvem vi er, og vi kan se, hvad I laver. Ved mindre projekter går vi stort set i gang lige så snart, vi har en aftale. Vi arbejder typisk efterfølgende i serviceaftaler for kunder, hvor det giver mening, og hvor begge parter ønsker et langsigtet samarbejde.

Hvem er i?

Bullmade, der tidligere hed Bulldesign, startede for 10 år siden, hvor vi havde en ambition om at være frontløbere inden for e-handel. Gennem årene er det lykkedes at skabe præcist den platform, vi satte os for. Vi er efterhånden ret kendte i branchen, når man nævner e-handel og PrestaShop. Selvom vores kerneområde er e-handel, så arbejder vi også meget i dynamiske websites med animationer, GSAP, konsulent-rådgivning og mere. Viften af kompetencer synes vi efterhånden er meget stor, men vi skilter kun med det, som vi er allerbedst til!

Hvilke systemer arbejder i med?

Vi arbejder i rigtig mange systemer, men de primære platforme er PrestaShop, Wordpress, Laravel og Shopify. Når vi markedsfører webshops, arbejder vi med Google Ads, Facebook Ads, Mailchimp, Klaviyo, Pinterest og Bing. Når vi skal implementere avanceret tracking og sporing, bruger vi Google Tag Manager med Google Cloud. Når vi skal udvikle dashboards, bruger vi Google Data Studio eller Databox. Når vi designer bruger vi Adobe XD og Photoshop. Listen fortsætter – og er lang!

Tilbyder i kurser?

Ja, vi tilbyder kurser i PrestaShop og WordPress. Vi har tidligere hjulpet kommuner med afholdelse af kurser i PrestaShop, og derudover uddanner vi vores kunder i PrestaShop.

Hvornår svarer i mails?

Hele tiden – døgnet rundt :-) Og når det brænder på, skal vi nok stå klar at hjælpe.

Priser

Hvad koster en hjemmeside?

Det er meget forskelligt, alt efter hvor "leverende" hjemmesiden skal være. Vi er mest til lidt større løsninger, hvor der er dynamik på hjemmesiden, og hvor tingene bevæger sig lidt. Prisspænd for hjemmesider varierer alt mellem 30-100.000 kr.

Hvad koster en webshop?

Hvad koster en bil? Det kan man ikke helt svare på, uden at kende mærket, modellen, årgangen — præcist på samme måde med en webshop, så ligger svaret i de features og funktioner man ønsker. Der er ikke to webshop-projekter, som er helt ens, og derfor har vi forskellig tilgang til forskellige projekter. Vi har lavet 3 pakker, hvor du kan få et overblik over, hvad det koster. Se mere her.

Hvad koster et design?

Det kommer an på, hvad der skal designes og hvor mange sider der skal designes. Det er ikke unormalt, at vi plejer at bruge mellem 8-10 timer pr. side, alt efter omfanget af indhold. Dette inkluderer selvfølgelig altid responsivt design, og med design-dokumentation, hvis designet skal overleveres til jeres udvikler.

Hvad er jeres timepris?

Vores alm. timepris er på 900 kr + moms. Vi giver typisk rabat på vores timepriser for kunder, som har tegnet en serviceaftale. Er projekterne større og mere omfattende, giver det typisk bedst mening for jer, og for os, at i får en fast pris.

Kan man få et tilbud?

Ja, det kan man i hvert fald. Vi vil dog gerne være helt ærlige med priser, således i kan forvente, hvad i får tilbage. Inden vi giver et tilbud, er det altid vigtigt, at i så vidt muligt specificerer jeres ønsker - ellers rammer vi bare helt forkert.

Design

Laver i design til alt?

Ja, stort set. Vi designer typisk hjemmesider, webshops, UI systemer, SaaS sider, administrationspaneler, dashboards, kampagnebannere m.m.

Kan i designe min platform?

Det kan vi. Vi har arbejdet en del i platform og dashboard design. Se bl.a. vores case af Lagerhotel24, hvor vi har stået for udvikling og design af hele deres WMS system.

Kan i designe min app?

Ja, vi designer også apps. Vi har designet flere cryptocurrency apps, og har en bred vifte af kompetencer inden for responsivt design.

Vi kan selv udvikle. Kan i blot levere designet?

Ja, når vi designer, hvor i selv skal implementere designet, så laver vi også altid en design-dokumentation. Det gør, at jeres udvikler bedre kan forstå designet. Ved større projekter laver vi også gerne UI systemer, så jeres udvikler kan lave genbrugelige elementer, som i kan bruge flere steder. Som udgangspunkt leverer vi designs i Adobe XD, men vi arbejder også i Sketch, Figma og Photoshop.

Hvor lang tid tager et design?

Når først vi er i gang, så går det stærkt, men det er kommunikationen, ideskabningen, og hele processen som kan tage tid. Vi får desværre ikke åbenbaret vores ideer, når vi arbejder på designs, og derfor kan tingene tage tid. Et webshop design, hvor der skal laves en forside, kategoriside, produktside, cms side og søgeside, kan typisk tage 2-4 uger. Dette indebærer, at i er med over processen, og at kan give relativt hurtigt feedback.

Udvikling

Hvilke sprog udvikler I primært i?

Vi udvikler primært i HTML/CSS, Javascript og PHP. Derudover arbejder vi i frameworks som Vue.js, Symfony, Laravel, Sass og diverse compilers.

Kan i udvikle alt?

Det meste, men ikke alt. Vi er ærlige, og vi siger pænt nej, til opgaver vi ikke har kompetencerne til eller ikke har ressourcerne til. Dog plejer vi at kunne løfte det meste :-)

Markedsføring

Arbejder i med markedsføring?

Ja, vi gør en stor dyd ud af markedsføringer, og arbejder primært med SEO og PPC markedsføring.

Laver i SEO?

Ja, det gør vi og det er et af vores kernekompetencer. Læs mere om SEO på vores side her.

Serviceaftale

Hvilke serviceaftaler tilbyder i?

Vi tilbyder serviceaftaler til PrestaShops, Wordpress samt markedsføringsaftaler. Kontakt os for mere information.